Zomervakantie 2019

Vier de zomer in het bos. Lekker onder de bomen in de schaduw of juist in de zon, nét wat u wilt. Bij aankomst mag u gewoon zelf een fijne kampeerplaats uitzoeken. Geen gedoe met afbakeningen en straatjes; gewoon vrij kamperen! En ja er is in ons bos overal stroom, cai en wifi mogelijk.

De receptie is geopend van 9.00 – 11.30 en van 14.30 – 16.00 uur. Aankomsten graag na 13.00 uur en tot uiterlijk 21.00 uur. Komt u na 19.00 uur wilt u dit dan even doorgeven? Vertrektijden hebben we niet echt, we zeggen altijd “in de loop van de middag”. Wilt u echter tot de vroege avond blijven dan betaalt u een tientje extra.

Al onze bezoekers hebben gratis toegang tot het overdekte Molenduinbad, er is buiten een zonneweide en het zwembad is erg kindvriendelijk.

Op 4 augustus start een ander evenement waar we graag even de aandacht voor vragen: Folly Art Norg. Een schitterende wandelroute van 7 km waarbij je onderweg verschillende Follies tegenkomt. Follies zijn nutteloze bouwwerken, vaak gebouwd door kunstenaars en/of architecten. De mooiste wint een prijs. Het routeboekje met info over de makers kost € 10,00 en is ook bij ons verkrijgbaar.