weekendtips

Er is in de kop van Drenthe veel te beleven op allerlei gebied! Wij selecteren een aantal activiteiten voor het komend weekend en ze staan veelal in het teken van culinaire genoegens.
Boek ons culinaire weekend voor 2 personen voor € 45,00 inclusief stroom, toeristenbelasting en een wificode en ga op onderzoek in de kop van Drenthe! Extra persoon: € 5,00 Alleen te boeken door een email te sturen onder de vermelding “culinair weekend”.

Ieder weekend kun je meedoen met een rondleiding en proeverij bij “Kaaslust” in Veenhuizen, deze starten om 12.00 uur en om 14.00 uur en je kunt online reserveren.

Bezoek in Assen op het Koopmansplein het MultiCulinair Food Festival. Hét culinaire en culturele food festival van Noord-Nederland en voor de liefhebber van lekker eten op laagdrempelige wijze die graag wil proeven hoe rijk en divers de Nederlandse cultuur op culinair gebied is. De bezoeker kan voor schappelijke prijzen genieten van verschillende en verrassende gerechtjes uit alle delen van de wereld. Surinaams, Grieks, Indisch, Amerikaans en Armeens is een kleine selectie van de keukens die gepresenteerd worden.

  • 15 juni 2018 12:00 uur – 21:00 uur
  • 16 juni 2018 11:00 uur – 23:30 uur
  • 17 juni 2018 12:00 uur – 21:00 uur

Zaterdag 16 juni:

Niets culinairs maar wel bijzonder: Neem een kijkje in de landschapskunsttuin van Femke van Dam in Bunne getiteld: de Tuin van de tijd. Deze tuin is op bepaalde dagen geopend voor bezichtiging.

Pais Sonic: Gratis Popfestival met 18 bands waarvan elke band een duidelijke link heeft met Peize. De aanvang is om 14.45  Er zijn foodtrucks aanwezig

Zaterdag 16 en zondag 17 juni: Foodtruck festival in Zuidlaren met live muziek en rollende keukens. www.deculinaireverleiding.nl