Goed om te weten

Bij ons geen verkeersbordjes en ellenlange huisregels maar even een paar zaken die duidelijk moeten zijn als u bij ons komt kamperen.

Helaas hebben we dit jaar meer regels dan ons lief is..

Dit jaar verhuren we standaard 30 plaatsen minder dan normaal. Dat betekent dus dat we dan minder mensen op het terrein hebben in drukke periodes. Tot nader order zijn bezoekers niet toegestaan. Het kan niet zo zijn dat door alle bezoekers er alsnog teveel mensen op het terrein zijn en gebruik maken van het sanitairgebouw. Bezoek moet dan ook van te voren worden aangemeld en we staan bezoekers beperkt toe. We rekenen op uw begrip en medewerking.

Allereerst willen we hier nogmaals beklemtonen dat ons terrein autovrij is en dat de auto op de parkeerplaats dient te staan. Auto rijden op het terrein is alleen toegestaan wanneer u aankomt en wanneer u vertrekt.

Aankomst in principe graag na 13.00 uur. Vertrek in principe tot 13.00 uur. In overleg kan hier van af geweken worden en we doen niet moeilijk over een uurtje extra. Bij langer verblijf op de dag van vertrek kunnen extra kosten worden berekend. Wanneer u bijvoorbeeld graag tot vroeg in de avond wilt blijven betaalt u € 10,00 extra.

Wij bieden u uitermate ruime staanplaatsen maar willen daar zelf niet de dupe van worden. Daarom geldt als regel dat elk huisadres voor een eigen staanplaats betaalt.

Honden zijn alleen toegestaan op een bepaald gedeelte van het terrein en mogen absoluut geen overlast veroorzaken. Honden die vaak en veel blaffen zijn niet welkom. Dat uw hond aangelijnd dient te zijn spreekt voor zich.

Open vuur is altijd en overal ten strengste verboden ook als het veilig is en ook wanneer u denkt dat niemand het ziet.

De maximale lengte van een caravan is 6 meter 40 exclusief dissel.

Partytenten zijn in bijzondere gevallen toegestaan voor de duur van één dag.

Het gebruik van het zwembad is beperkt dit jaar maar wel mogelijk op reservering. Maximaal 2 keer per week. Meer info 

Seizoenplaatsen zijn bedoeld voor toeristisch gebruik, het is niet de bedoeling dat u er als het ware gaat wonen.

U kunt een plaats op nummer reserveren. De plaatsen zijn op het terrein niet genummerd dus het komt een enkele keer voor dat iemand per ongeluk op een gereserveerde plaats belandt. In dat geval bieden wij u een vergelijkbare plaats aan.

Wij zijn aangesloten bij de Recron en hanteren de Recron voorwaarden.