Trekkershut

Per overnachting: vanaf € 100,00 (maximaal 4 personen)
Schoonmaak : € 25,00 (verplicht)
Toeristenbelasting: € 1,10 per persoon per nacht
Voor de prijzen klik hier

Wilt u graag de sfeer van een camping beleven maar heeft u zelf geen kampeermiddel tot uw beschikking? Dan hebben wij een leuk alternatief: de Trekkershut of de Trekkershut Comfort

In een trekkershut staat een tafel met vier stoelen, twee stapelbedden met kussen en matras, een gasstel en een keukenkastje. Er is verlichting en een stopcontact. Buiten staat een picknickbank. Mocht het wat frisjes zijn dan is er een klein kacheltje beschikbaar. Draadloos internet behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Slaapzakken, onderlakens, slopen, eet- en drinkgerei en pannen neemt u zelf mee. Honden zijn niet toegestaan. De trekkershut is beschikbaar vanaf 14.00 uur en wij vragen u op de dag van vertrek de hut uiterlijk 12.00 uur te verlaten en schoon achter te laten.

Klik hier voor de beschikbaarheid, desgewenst kunt u meteen reserveren.  Rood is vol. (Staat bv. dinsdag de 25e op rood dan betekent dit dat de hut de 25e vanaf 15.00 uur tot de 26e tot 11.00 uur verhuurd is) Wij zijn aangesloten bij de stichting Trekkershutten.

Honden zijn in de trekkershutten niet toegestaan.
Voor de prijzen klik hier

Wijzigingen vanwege bijvoorbeeld een typefout voorbehouden.
Wij hanteren de Recron voorwaarden.