Trekkershut

Attentie: de trekkershutten worden tot 1 juli niet verhuurd omdat het sanitairgebouw niet gebruikt kan worden.

Wilt u graag de sfeer van een camping beleven maar heeft u zelf geen kampeermiddel tot uw beschikking? Dan hebben wij een leuk alternatief: de Trekkershut of de Trekkershut Comfort

In een trekkershut staat een tafel met vier stoelen, twee stapelbedden met kussen en matras, een gasstel en een keukenkastje. Er is verlichting en een stopcontact. Buiten staat een picknickbank. Mocht het wat frisjes zijn dan is er een klein kacheltje beschikbaar. Draadloos internet behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

U neemt zelf slaapzakken, onderlakens, slopen, eet- en drinkgerei en pannen mee. Honden zijn niet toegestaan.. De aankomsttijd is vanaf 14.00 uur en u dient op de dag van vertrek de hut schoon achter te laten en rond 12.00 uur te verlaten. Voor een reservering kunt u bellen met 0592612770 of een email sturen naar info@boscamping.nl. Een trekkershut kost € 41,00 per overnachting voor maximaal vier personen. Naarmate u langer verblijft wordt het iets goedkoper. De toeristenbelasting bedraagt € 1,05 p.p.p.o. Voor kinderen tot 13 jaar wordt geen toeristenbelasting berekend. Wij zijn aangesloten bij de stichting Trekkershutten. Klik hier voor de beschikbaarheid, rood betekent vol. (Staat bv. dinsdag de 25e op rood dan betekent dit dat de hut de 25e vanaf 14.00 uur tot de 26e tot 12.00 uur verhuurd is)

Honden zijn in de trekkershutten niet toegestaan.