Trekkershut Comfort

Attentie: de Trekkershut Comfort wordt ook nu verhuurd. Uiteraard zorgen wij nu in verband met de regelgeving rond het Corona virus voor een optimale schoonmaak. Dit houdt ook in dat we tussen de boekingen momenteel drie dagen leegstand hanteren.

U kunt via het reserveringssysteem of via een email een voorlopige reservering doen, wij kijken dan of het kan.

Alleen op deze manier kunnen we garanderen dat u veilig bij ons kunt overnachten in de Trekkershut Comfort. Deze maatregel is uiteraard tijdelijk maar we weten nog niet voor hoe lang.

Verblijf op de camping in een comfortabele Trekkershut Comfort!

De ideale combinatie van de luxe van een vakantiewoning en de sfeer en beleving van een boscamping.

De Trekkershut Comfort heeft een vloeroppervlakte van 30 m2 met een ruime living met open keuken. Er zijn twee aparte slaapkamers met comfortabele bedden. Het keukenblok is volledig ingericht en heeft een aanrecht met spoelbak en een inductiekookplaat. U heeft de beschikking over een pannenset, borden, kopjes, glazen, bestek en kookgerei. In de living staat een eethoek en er is voldoende kastruimte. In alle verblijven is centrale verwarming en de hut is uiteraard goed geïsoleerd zodat u ook in de winter kunt genieten van een verblijf in het bos. In de badkamer is behalve een toilet ook een douche en een kleine wasbak. Buiten staat een tuinset zodat u altijd een plekje in de zon kunt zoeken.

Zoals gebruikelijk bij een Trekkershut overnachting neemt u zelf uw eigen beddengoed (onderlaken, slaapzak en sloop) mee. Hoofdkussens zijn aanwezig. Ook bij een Trekkershut Comfort gaan we er van uit dat u de hut schoon achterlaat, in principe moet de volgende gast er zó weer in kunnen.

Een Trekkershut Comfort kost € 63,00 per nacht voor twee personen. Klik hier voor de beschikbaarheid, u kunt desgewenst meteen reserveren.  Rood is vol. (Staat bv. dinsdag de 25e op rood dan betekent dit dat de hut de 25e vanaf 14.00 uur tot de 26e tot 12.00 uur verhuurd is) Wij zijn aangesloten bij de stichting Trekkershutten.

Honden zijn niet toegestaan in de Trekkershut Comfort.

Een persoon extra kost € 5,15 (maximaal 4 personen). Hier is alles bij in begrepen en u mag gratis gebruik maken van het zwembad in Norg.
Toeristenbelasting: € 1,10 p.p.p.n. Voor kinderen tot 13 jaar hoeft geen toeristenbelasting te worden afgedragen.
In het hoogseizoen betaalt u €10,00 extra per nacht.

3 overnachtingen: € 180,00
4 overnachtingen: € 226,00
5 overnachtingen: € 275,00
6 overnachtingen: € 325,00
7 overnachtingen: € 375,00