Trekkershut Comfort

De Trekkershut Comfort wordt momenteel niet per nacht verhuurd maar voor minimaal 2 nachten. Wij verwachten als vanouds dat u de hut schoon achter laat en dat geldt zeker voor het sanitair. In verband met de Corona maatregelen worden de hutten extra grondig gecontroleerd en o.a. alle contactpunten worden door ons nog eens extra schoongemaakt. U bent welkom vanaf 15.00 uur en de uitcheck tijd is 11.00 uur

Beschikbaarheid en/of boeken

Verblijf op de camping in een comfortabele Trekkershut Comfort!

De ideale combinatie van de luxe van een vakantiewoning en de sfeer en beleving van een boscamping.

De Trekkershut Comfort heeft een vloeroppervlakte van 30 m2 met een ruime living met open keuken. Er zijn twee aparte slaapkamers met comfortabele bedden. Het keukenblok is volledig ingericht en heeft een aanrecht met spoelbak en een inductiekookplaat. U heeft de beschikking over een pannenset, borden, kopjes, glazen, bestek en kookgerei. In de living staat een eethoek en er is voldoende kastruimte. In alle verblijven is centrale verwarming en de hut is uiteraard goed geïsoleerd zodat u ook in de winter kunt genieten van een verblijf in het bos. In de badkamer is behalve een toilet ook een douche en een kleine wasbak. Buiten staat een tuinset zodat u altijd een plekje in de zon kunt zoeken.

Zoals gebruikelijk bij een Trekkershut overnachting neemt u zelf uw eigen beddengoed (onderlaken, slaapzak en sloop) mee. Hoofdkussens zijn aanwezig maar wij adviseren u uw eigen hoofdkussen mee te nemen.
Ook bij een Trekkershut Comfort gaan we er van uit dat u de hut schoon achterlaat, in principe moet de volgende gast er zó weer in kunnen. Wij controleren dit en maken contactpunten en sanitair zelf ook nog een keer schoon zonder extra kosten.

Een Trekkershut Comfort kost € 63,00 per nacht voor twee personen. Klik hier voor de beschikbaarheid, u kunt desgewenst meteen reserveren.  Rood is vol. (Staat bv. dinsdag de 25e op rood dan betekent dit dat de hut de 25e vanaf 15.00 uur tot de 26e tot 11.00 uur verhuurd is) Wij zijn aangesloten bij de stichting Trekkershutten.

Honden zijn niet toegestaan in de Trekkershut Comfort.

Tarieven