Tentvilla in Drenthe

Met trots presenteren wij deze vorm van kamperen in Drenthe: de Tentvilla! Glamping met een hoofdletter wat ons betreft!

De Tentvilla is zeer ruim opgezet en is in totaal maar liefst 60 m2 groot, met 45 m2 woonruimte en 15 m2 overdekt terras met luxe tuinmeubilair. De tentvilla heeft een L-vormige woonkamer, met een fijne zithoek, een grote eethoek en een volledig ingerichte keuken.

Er zijn 3 slaapkamers, waarvan 1 ruimte met een groot 2-persoonsbed, 1 kleine ruimte met een stapelbed en 1 ruimte met 2 éénpersoonsbedden. Alles van een degelijke kwaliteit voor een heerlijke nachtrust. Verder is er een badkamer met douchecabine met wastafel en toilet, hoe luxe wilt u het hebben!

Deze Tentvilla staat uiteraard op een van de mooiste plekken van de camping waar u vanaf de veranda een prachtig uitzicht hebt.

even binnen kijken

Op zoek naar een heerlijk vakantieverblijf midden in het bos? Kijk gerust even rond in onze Tentvilla. Voor tarieven en actuele beschikbaarheid kijkt u op: http://www.boscamping.nl/reserveren-tentvilla/Geen vaste aankomst- en vertrekdagen!

Geplaatst door Boscamping Langeloërduinen op Zaterdag 25 februari 2017

De Tentvilla kan gehuurd worden voor een lang weekend, een midweek of per week. De huurprijs is afhankelijk van de periode in het seizoen.
Wij verhuren deze Tentvilla alleen aan gezinnen met maximaal 4 kinderen of een groep van hooguit 4 volwassenen. Voor 5 of 6 volwassenen is de tentvilla dus niet beschikbaar.

We gaan er van uit dat u zelf zorgt voor onderlakens, kussenslopen, dekbedovertrekken en linnengoed, we verhuren geen linnenpakketten. Voor de rest is echt alles aanwezig.

In de buurt van de villa zijn fraaie kampeerplaatsen beschikbaar, leuk voor bv. een familievakantie!

Aankomsttijd: vanaf 15.00 uur / vertrektijd tot 11.00 uur.
Honden zijn in de Tentvilla niet toegestaan.