Shinrin-yoku oftewel één met de natuur

Een Japanse hype die nu ook naar Nederland schijnt over te waaien: shinrin-yoku. Wij hebben niet zoveel met hypes en trends maar een verblijf in het bos doet je natuurlijk op alle mogelijke manieren echt goed. De Japanners lopen op een bewuste en langzame manier door het bos waarbij alle zintuigen gebruikt worden.  En daarna nemen ze een bosbad: gewoon lekker hangen in een hangmat en turen naar de lucht, de boomtoppen en de voortdrijvende wolken om zich één te voelen met de natuur. Inmiddels zijn er ook in Nederland al bostherapeuten opgestaan 🙂

Wij bieden gewoon fijne wandelingen door de bossen en de natuur rondom Norg. Je mag in je eigen tempo lopen…Wil je liever hard lopen? Dat kan ook, ook daar hebben we routes voor. Ook dwars door het bos. En dan kun je tot slot gewoon lekker in je eigen hangmat een beetje hangen op de camping.

Een verblijf in het bos is écht rustgevend en dus gezond, daar iedereen het wel over eens. Bijna iedereen komt op onze camping echt tot rust. Omdat je midden in de natuur staat op een zelfgekozen plek. En we zien steeds meer campinggasten die een hangmat meenemen. Sommigen slapen er zelfs in. Kan allemaal: wij hebben bomen genoeg! Maar gewoon in een lekkere stoel hangen kan ook natuurlijk. Onze slogan: Niks moet, niksen mag!