September arrangementen

Beleef het bos in het najaar. In september is het fijn toeven bij ons in het bos! De paddenstoelen laten zich weer zien en de herfstbladeren maken er een kleurrijk geheel van. We hebben ruim voldoende fijne ruime zonnige plaatsen en het is heerlijk rustig.

Trek er er wandelend of fietsend op uit om de fantastische omgeving te verkennen. Ervaar de pracht van het Fochteloërveen, strijk neer in een theetuin, haal pompoenen of kallebassen bij een stalletje verderop, bezoek een museum, verdiep je in Veenhuizen of verken de fraaie landgoederen.

In het weekend van 14 en 15 september is het Open Monumentendag. In Norg en in de gemeente Noordenveld is heel veel te zien in het kader van “Plekken van Plezier!” In Norg start een speciale route bij café Zwaneveld.

En ga voor wat vertier eens een dagje naar Drachten voor het verrassende museum Dr8888 en een groot winkelaanbod, Groningen (gezellige binnenstad met spraakmakend museum), Assen (prachtige “Sprezzatura” tentoonstelling in het Drents museum) of Leeuwarden ( sfeervol en ligt op een uurtje rijden!)

In het najaar zijn de tarieven extra voordelig. Wanneer u 7 overnachtingen boekt krijgt u van ons een overnachting (€ 18,50) gratis.
Wij accepteren tevens de ACSIcard, dan betaalt u €18,00 per overnachting inclusief elektra, cai en eventueel een huisdier.

De camping sluit op 29 september, in de herfstvakantie worden de Trekkershutten Comfort echter nog wel verhuurd! Deze zijn van alle gemakken voorzien en alle ruimtes hebben centrale verwarming.