Camping

Camping Langeloërduinen mag zich met recht een boscamping noemen. Het kampeerterrein maakt deel uit van het glooiende natuurgebied “de Langeloërduinen”.  De camping is niet aangelegd maar ingepast in de natuur. Het natuurterrein is ook niet omheind, u wandelt vanaf uw staanplaats gewoon zó het bos in. Bij ons staan alle neuzen dus niet dezelfde kant op. Integendeel zelfs, tijdens uw vakantie mag u zelf weten hoe u wilt gaan staan met uw kampeermiddel.

U bepaalt dus zelf uw eigen uitzicht. U kunt bij ons onder de bomen gaan staan of juist niet. We hebben mooie plaatsen met zicht op de speeltuin en plaatsen die lekker beschut ergens achteraf liggen. De keuze is aan u! Haring aan haring? Dát nooit, hooguit de haring van uw eigen bijzettentje…(daar is altijd plaats voor).

Sfeerimpressie

Op een natuurcamping in het bos past geen kantine, winkel en zwembad met bijbehorende drukte. Toch heeft u alles dichtbij; het overdekte Molenduinbad en het gezellige dorpscentrum van Norg met winkels en vertier vindt u op minder dan 10 minuten lopen.

Onze kampeerplaatsen zijn echt heel erg ruim. Wij bieden u op vrijwel iedere plaats een 10 ampère elektra aansluiting, een cai aansluiting (met meer dan 30 kanalen). Verder is er een onderverdeling in basis- en luxe plaatsen. Een basisplaats houdt in dat u een kampeerplaats neemt en zelf kunt bepalen van welke voorziening u gebruik wilt maken. Wilt u geen elektra gebruiken dan betaalt u daar ook niet voor. U heeft geen eigen waterkraan maar u hoeft er nooit ver voor te lopen, er zijn genoeg watertappunten op het terrein. Daarnaast hebben we een aantal luxe plaatsen waar u standaard een stroomaansluiting, cai en eigen waterkraan en afvoer huurt, dit zit allemaal bij de prijs inbegrepen. Internet is overal mogelijk tegen een redelijk tarief.

Honden zijn op een beperkt aantal plaatsen toegestaan.

Plattegrond van de camping