Kamperen in alle vrijheid

Camping Langeloërduinen mag zich met recht een boscamping noemen. Het kampeerterrein maakt deel uit van het glooiende natuurgebied “de Langeloërduinen”.  De camping is niet aangelegd maar ingepast in de natuur. Het natuurterrein is ook niet omheind, u wandelt vanaf uw staanplaats gewoon zó het bos in.

We hebben mooie plaatsen met zicht op de speeltuin en plaatsen die lekker beschut ergens achteraf liggen. Haring aan haring? Dát nooit, hooguit de haring van een eigen bijzettentje…(daar is altijd plaats voor). De hangmat mee om een bosbad te nemen zoals de Japanners dat doen? Dat kan hoor, er zijn bomen genoeg!

Op een natuurcamping in het bos past geen kantine, winkel en zwembad met bijbehorende drukte, laat staan een animatieteam! Toch heb je alles dichtbij; het overdekte Molenduinbad en het gezellige dorpscentrum van Norg met winkels en vertier vindt u op minder dan 10 minuten lopen.

Op onze camping kunt u met bijna ieder kampeermiddel terecht.  Campers en trekkers tentjes staan soms gewoon naast elkaar en delen het terrein met de uilen, de spechten en de konijntjes.

Voor kinderen ook een hele beleving, even terug naar de natuur en samen met andere kinderen ontdekken hoe leuk het is om te kamperen op een terrein waar je gewoon met stokken mag sjouwen om je hut te bouwen op een verborgen plekje ( die zijn er genoeg!) Ook kinderen hebben soms even behoefte aan rust en komen in het bos vanzelf wat meer in de relaxmodus. Geef ze een verrekijker i.p.v. een scherm, er is zoveel te zien als je er oog voor hebt!.

Aankomsttijd: vanaf 13.00 uur
Vertrektijd: uiterlijk 12.00 uur

voorzieningen

Plattegrond van de camping