Voorzieningen

Op iedere staanplaats kunt u de beschikking krijgen over een elektra aansluiting (10 Ampère), een cai aansluiting (kabeltelevisie met meer dan dertig kanalen) en draadloos internet. De helft van de plaatsen heeft ook een eigen waterkraan en een afvoerputje, op de andere staanplaatsen zijn deze steeds vlakbij te vinden. U kunt zelf bepalen van welke voorzieningen u gebruik wilt maken dus u betaalt voor wat u gebruikt.

Het sanitairgebouw is ruim en van alle gemakken voorzien. U komt binnen in een grote lichte hal met aan weerszijden afwasgelegenheid. Naast de douchecabines en wastafels zijn er ook afsluitbaren cabines met een wastafel voor alle privacy. Warm water en ook uw dagelijkse douche is gratis, bij ons dus geen gedoe met pasjes of muntjes.

Coronamaatregelen

Er is een ruime gezinsdouche met twee douches waar u alle ruimte heeft. Er is tevens een speciale babyruimte met en babybadje en een grote aankleedtafel. Verder staan er in het gebouw een wasmachine en een droger waar u tegen betaling gebruik van kunt maken.

Het water wordt verwarmd met behulp van zonne energie en een houtgestookte CV ketel. Enorme boilers zorgen er voor dat u bij ons nooit meer een koude douche zult krijgen.
In de receptie kunt u terecht voor alle informatie, foldermateriaal en uw dagelijkse krant. We hebben veel kennis van de omgeving en kunnen u leuke tips en routes meegeven. In de groepsruimte kunt u zelf een kopje koffie, thee of een blikje fris halen. Voor de liefhebbers staan er drie goed gevulde boekenkasten en een tijdschriftenmand. Onze  “bibliotheek” wordt veel gebruikt en zeer op prijs gesteld. Buiten is een groot en zonnig gelegen terras.