Hardlooproutes

Als hardloper voel ik mij bevoorrecht om in Norg te wonen; wat een mogelijkheden !

Hardlopen is bij mij haast begonnen als een grapje maar maakte al snel een wezenlijk deel uit van mijn leven. In de loop der jaren heeft mijn voorkeur zich ontwikkeld tot de wat langere afstanden en heb ik een mooi aantal halve en twee hele marathons gelopen. Helaas ben ik ook een paar keer getroffen door blessures die me steeds een paar maanden thuis hielden. Om die reden loop ik nog steeds regelmatig alle soorten afstanden, kort en lang.

De erg gevarieerde omgeving van Norg maakt het zeer geschikt voor wandelen, fietsen en zeker ook hardlopen. Bossen natuurlijk, maar ook landerijen, buurtschappen, heide, zandverstuivingen, boerenland en vennetjes. De infrastructuur is uitstekend zodat je bijna altijd op fietspaden, schelpenpaden, zandpaden of een verkeersarm landweggetje kunt lopen. Die gevarieerdheid en infrastructuur vind je in en aan alle kanten van Norg. Kortom, legio mogelijkheden in routes en afstanden.

Omdat het ons opviel dat er veel mensen zijn die ook tijdens hun weekendje weg of vakantie een stukje willen hardlopen, hebben we het idee opgevat om hier wat meer mee te gaan doen. De naam hardloopcamping.nl en een mooi aantal prachtige routes zijn hiervan het voorlopig eerste resultaat. Voor andere initiatieven of ideeën houden we ons natuurlijk altijd aanbevolen.

We hebben kant en klare routes van 5 tot 25 kilometer en bijna alles wat daar tussenin ligt. Dus kom genieten, hardlopen en uitrusten op Boscamping Langeloërduinen in Norg.