Flexplek 2020

In deze bizarre tijd is het wellicht fijn om ergens een veilig plekje te hebben waar je naar toe kunt gaan om even op te laden of te ontspannen. Daarvoor bieden wij graag de mogelijkheid.

Zet uw kampeermiddel neer op een fijne plek midden in het bos. En bepaal zelf wanneer u er gebruik van maakt. Geniet van alle mooie weekenden en wees verzekerd van een kampeerplaats tijdens Hemelvaart en Pinksteren en in de zomervakantie!

En…u kunt uw kampeermiddel natuurlijk ook prima gebruiken als werkplek, onze wifi is er uitermate geschikt voor.

Teneinde een aangename en veilige vakantie omgeving te kunnen bieden verhuren wij dit jaar slechts een beperkt aantal staanplaatsen en flexplekken. En dat op een camping die al geroemd wordt vanwege haar ruimte!

Wat kost dat?
Flexplek vanaf 1 mei – 27 september: € 395,00, minimaal 19 overnachtingen
Flexplek vanaf 1 juni- 27 september: € 335,00, minimaal 17 overnachtingen

Per overnachting (zie ook hieronder) betaalt u € 20,00
Dit is op basis van 2 personen. Extra persoon: € 5,15
Toeristenbelasting € 1,10 p.p.p.n. , kinderen t/m 12 jaar vrijgesteld.
Op basis van de meterstand betaalt u aan het eind van het seizoen voor de door u verbruikte elektriciteit.
Voor een of maximaal 2 honden betaalt u niets extra’s.

Of, met ingang van wanneer en in welke vorm het sanitairgebouw gebruikt mag gaan worden is afhankelijk van het beleid van de rijksoverheid en de Regionale Veilgheids Dienst Drenthe.

Zolang gebruik niet mogelijk is kunt u gebruik maken van de stortplaats voor (chemische) toiletemmers die zich buiten het sanitairgebouw bevindt. Deze wordt uiteraard regelmatig schoon gemaakt en wij stellen ter plekke wegwerp handschoenen voor u beschikbaar. Veel hebben trouwens een eigen watertappunt en afvoerputje

Een Flexplek geldt voor 2 personen, ieder persoon extra betaalt €5,15 per overnachting.
In principe rekent u af op basis van het aantal nachten dat u op de camping verblijft. Dat betekent echter niet dat u niets hoeft te betalen als u bijvoorbeeld steeds ’s morgens aankomt en aan het eind van de middag of ’s avonds weer naar huis gaat. Het uitgangspunt dat wij hanteren is dat u betaalt als u “verblijft” op de camping. Het enige verschil is dat, indien u niet overnacht, u geen toeristenbelasting verschuldigd bent.  
Toeristenbelasting: € 1,10 p.p.p.n., kinderen tot 12 jaar zijn vrijgesteld.
De verbruikte elektra wordt aan het eind berekend a.d.h.v. meterstand
.