Flexplek of seizoenplaats 2018

 

Flexplek of seizoenplaats 2018

Inmiddels een succesvolle formule op Boscamping Langeloërduinen: de Flexplek. Daar heeft u waarschijnlijk nog nooit van gehoord en dat kan kloppen want voor zover wij weten zijn wij de enige met deze mogelijkheid.

Wellicht heeft u nog een tent of caravan in bezit waar u eigenlijk veel te weinig gebruik van maakt. Het is nogal een gedoe om alles op te zetten, weer af te breken en op te ruimen en dat  weerhoudt u er vaak van om er even tussen uit te gaan.

In dat geval zou u een Flexplek kunnen overwegen. Voor € 425,00 kunt u de caravan of tent de hele lente en zomer “parkeren” op een plek naar keuze en staat uw kampeermiddel het hele seizoen gebruiksklaar op de camping. Dat is dus zo’n  € 2,35 per dag, dat betaalt u vaak ook voor een uurtje parkeren met de auto.

Het enige wat wij van u vragen is dat u minimaal 25 overnachtingen op de camping verblijft.  Voor iedere overnachting betaalt u een aangepast tarief van € 20,00 op basis van 2 personen en dat is inclusief kabeltelevisie, een 10 Ampère elektra aansluiting en natuurlijk het gebruik van warm water, warme douches en gratis toegang tot het nabijgelegen overdekte Molenduinbad. De toeristenbelasting à € 1,10 per persoon per overnachting en de door u verbruikte elektra wordt aan het eind van het seizoen apart berekend. Ook WiFi is overal in goed kwaliteit beschikbaar.

Voor extra gezinsleden betaalt u bij de Flexplek  € 5,00 per overnachting.

“Sharing” oftewel samen gebruik maken van één kampeermiddel.

U kunt ook uw caravan met meerdere personen gaan delen. Dat er dus meerdere huisgezinnen gebruik maken van de caravan. Stel dat opa en oma de caravan op het terrein plaatsen. Zij maken er in het rustige voor- en naseizoen gebruik van, hun zoon en zijn gezin hebben er een fijne meivakantie, een inmiddels volwassen kleinkind gaat met zijn vriendin een paar nachtjes in het hoogseizoen kamperen en een oom en tante willen graag meedoen met de Fiets4Daagse…Dat kan dus allemaal!
Natuurlijk kunt u bij ons ook gewoon een seizoenplaats huren. U maakt daar zelf gebruik van zo vaak als u wilt en hoef het aantal overnachtingen niet bij te houden. Seizoenplaatsen gelden voor één huisadres.

Een Seizoenplaats van 30 maart tot 1 oktober kost € 1325,00 en is exclusief de toeristenbelasting (€ 94,50) en de verbruikte elektriciteit. Dit is op basis van twee personen, elke persoon extra rekenen wij € 100,- per seizoen.