Seizoenplaats of Flexplek

Tot onze grote spijt hebben we van de directie van het Molenduinbad bericht ontvangen dat het zwembad vanwege de lockdown nog verplicht gesloten is. Er is ook nog geen zicht op een datum wanneer zij weer open mogen. Zolang dit van toepassing is kunnen onze gasten geen gebruik  maken van de gratis zwemmen mogelijkheid.

Seizoenplaats
1 april – 30 september: € 1395,00 (2 personen)
Ieder extra persoon: € 100,00.
De toeristenbelasting: € 99,00 (2 personen).
Het elektra verbruik wordt berekend aan de hand van de meterstand.

De prijs voor een seizoenplaats is gebaseerd op basis van 2 personen. Gedurende het seizoen kunt u zo vaak als u wilt gebruik maken van uw seizoenplaats. Seizoenplaatsen zijn voor gezinnen die samen op één huisadres wonen. Het gebruik van warm water en warme douches is gratis, en u kunt gratis gebruik maken van de kabeltelevisie (26+ zenders).

Flexplek
In 2021 hebben wij maar een beperkt aantal Flexplekken. De mensen die reeds een flexplek hadden in 2020 kunnen deze behouden. Er worden geen nieuwe flexplekken toegekend.

Tarieven
Flexplek: € 475,00 + minimaal € 544,- aan overnachtingen (25 overnachtingen)
Per dag betaalt u: € 20,00 (laagseizoen)/ € 23,70 (hoogseizoen).
Dit is op basis van 2 personen, extra persoon: € 5,50 (per dag)
Toeristenbelasting € 1,10 p.p.p.n. (> 12 jaar)
Het elektra verbruik wordt berekend aan de hand van de meterstand, vooraf betaalt u een voorschot: € 80,00
Hond(en): € 100,- (max 2)

Een Flexplek geldt voor 2 personen, ieder persoon extra betaalt €5,50 per overnachting. In principe rekent u af op basis van het aantal nachten dat u op de camping verblijft.

Dat betekent echter niet dat u niets hoeft te betalen als u bijvoorbeeld steeds ’s morgens aankomt en aan het eind van de middag of ’s avonds weer naar huis gaat. Het uitgangspunt dat wij hanteren is dat u betaalt als u “verblijft” op de camping. Het enige verschil is dat, indien u niet overnacht, u geen toeristenbelasting verschuldigd bent.  

Wijzigingen vanwege bijvoorbeeld een typefout voorbehouden.
Wij hanteren de Recron voorwaarden.