Seizoenplaats of Flexplek

Nieuw op boscamping Langeloërduinen: de Flexplek. Daar heeft u waarschijnlijk nog nooit van gehoord. Dat kan kloppen want wij introduceren dit concept voor het eerst en met veel succes mogen we wel zeggen.

Wellicht heeft u nog een tent of caravan in bezit waar u eigenlijk veel te weinig gebruik van maakt. Het is nogal een gedoe om alles op te zetten en weer af te breken en op te ruimen. Dat weerhoudt u er vaak van om er even tussen uit te gaan.

Dan zou u een Flexplek kunnen overwegen, voor een laag instapbedrag kunt u de caravan of tent voor langere periode plaatsen op de camping. uw kampeermiddel staat dan het hele seizoen lang gebruiksklaar op de camping.

Of misschien overweegt u een seizoenplaats maar heeft u geen idee hoe vaak u er daadwerkelijk gebruik van zult of kunt maken. Ook dan is de Flexplek ideaal. U betaalt een vast bedrag van € 398,00 en mag een half jaar lang uw tent of caravan op één van de beschikbare plaatsen “parkeren”. Dat is dus zo’n  € 2,00 per dag, dat betaalt u gemiddeld voor een uurtje parkeren met de auto. Het enige wat wij van u vragen is dat u minimaal 20 overnachtingen op de camping verblijft, dat is nog geen 3 weken op een heel seizoen!

Voor iedere overnachting betaalt u een aangepast tarief van € 18,00 op basis van 2 personen inclusief een cai en een elektra aansluiting en natuurlijk het gebruik van warm water, warme douches en toegang tot het nabijgelegen overdekte Molenduinbad.  Wij geven u de garantie dat u nooit meer zult betalen dan een normale seizoenplaats. Voor extra gezinsleden betaalt u bij de Flexplek  € 4,75 per overnachting. Hierbij komt de toeristenbelasting à € 1,10 per persoon per overnachting bij en de door u verbruikte elektra wordt aan het eind van het seizoen apart berekend.

De overige mogelijkheden voor een voordelige langere periode, ook hiervoor geldt dat het elektraverbruik achteraf wordt berekend :

Voorseizoenplaats 1 april – 11 juli: € 690,00
Toeristenbelasting gehele periode: € 55,00

Seizoenplaats 1 april – 30 september: € 1285,00
Toeristenbelasting gehele periode: € 110,00 voor 2 personen
of € 165,00 voor 3 personen of meer)

Naseizoenplaats: 23 augustus – 30 september: € 375,00
Toeristenbelasting per overnachting per persoon: € 1,10

wijzigingen vanwege typefouten voorbehouden