Flexplek of seizoenplaats 2018

Inmiddels een succesvolle formule op boscamping Langeloërduinen: de Flexplek. Daar heeft u waarschijnlijk nog nooit van gehoord. Dat kan kloppen want voor zover wij weten is dit een uniek concept.

Wellicht heeft u nog een tent of caravan in bezit waar u eigenlijk veel te weinig gebruik van maakt. Het is nogal een gedoe om alles op te zetten en weer af te breken en op te ruimen. Dat weerhoudt u er vaak van om er even tussen uit te gaan. Dan zou u een Flexplek kunnen overwegen, voor een laag instapbedrag kunt u de caravan of tent voor langere periode plaatsen op de camping. Uw kampeermiddel staat dan het hele seizoen lang gebruiksklaar op de camping. Misschien overweegt u een seizoenplaats maar heeft u geen idee hoe vaak u er daadwerkelijk gebruik van zult of kunt maken. Ook dan is de Flexplek ideaal. U betaalt een vast bedrag van € 425,00 en mag een half jaar lang uw tent of caravan op één van de beschikbare plaatsen “parkeren”. Dat is dus zo’n  € 2,10 per dag, dat betaalt u gemiddeld voor een uurtje parkeren met de auto. Het enige wat wij van u vragen is dat u minimaal 25 overnachtingen op de camping verblijft, dat is nog geen 4 weken op een heel seizoen!

Voor iedere overnachting betaalt u een aangepast tarief van € 20,00 op basis van 2 personen inclusief een cai en een elektra aansluiting en natuurlijk het gebruik van warm water, warme douches en toegang tot het nabijgelegen overdekte Molenduinbad.  Wij geven u de garantie dat u nooit meer zult betalen dan een normale seizoenplaats. Voor extra gezinsleden betaalt u bij de Flexplek  € 5,00 per overnachting. Hierbij komt de toeristenbelasting à € 1,10 per persoon per overnachting bij en de door u verbruikte elektra wordt aan het eind van het seizoen apart berekend.

“Sharing” oftewel samen gebruik maken van één kampeermiddel…
U kunt ook uw caravan met meerdere personen gaan delen. Dat er dus meerdere huisgezinnen gebruik maken van de caravan. Stel dat opa en oma de caravan op het terrein plaatsen, zij maken er in het rustige naseizoen gebruik van, hun zoon en zijn gezin hebben er een fijne meivakantie, een inmiddels volwassen kleinkind gaat met haar vriendin een paar nachtjes in het hoogseizoen kamperen en een oom en tante willen graag meedoen met de Fiets4Daagse…Dat kan dus allemaal!
Het enige wat dan niet kan is dat u de Flexplek gedurende uw verblijf omzet in een seizoenplaats.

Natuurlijk kunt u bij ons ook gewoon een seizoenplaats huren. U maakt daar zelf gebruik van zo vaak als u wilt. Seizoenplaatsen gelden voor één huisadres. De elektra wordt apart bemeterd en berekend en het tarief is exclusief de toeristenbelasting.

Voorseizoenplaats: 30 maart – 13 juli: € 725,00 (2 personen)
Van voorjaar naar zomer: 22 mei – 13 juli: € 475,00
Van pasen tot en met pinksteren: 30 maart – 22 mei: € 500,00
Seizoenplaats: 30 maart – 1 oktober: € 1325,00

wijzigingen vanwege typefouten voorbehouden