Drentse Fiets4daagse 2018

Norg en haar omgeving kunt u het beste op de fiets verkennen. Tijdens de Drentse Fiets4daagse zult u ook in 2018 vier dagen lang aangenaam verrast worden door de mooie routes en het wel zeer afwisselende landschap. Norg beschikt over een enthousiaste groep vrijwilligers (waaronder wij zelf) die er elk jaar weer een mooi fietsfeest van weten te maken. Het mooie is dat de camping echt vlakbij de start ligt, u hoeft er maar 700 meter voor te fietsen. Bij ons kamperen altijd veel deelnemers hetgeen de gezelligheid natuurlijk alleen maar ten goede komt.

Voor gezinnen met kinderen en opa’s en oma’s met kleinkinderen is Norg extra aantrekkelijk omdat u mee kunt doen met de 4kids route. Mooie routes van 30 kilometer waarbij er onderweg vele leuke activiteiten te beleven zijn. Het thema voor Norg is dit jaar: “Natuurlijk Norg”. Startplaats Norg laat u graag de bosrijke maar ook waterrijke kop van Drenthe zien en beleven! En vanuit Norg fiets je zó naar Friesland of Groningen. Dit jaar komen er vier bijzondere themaroutes.

De Drentse Fiets4daagse vindt in 2018 plaats van dinsdag 24 juli  tot en met vrijdag 27 juli. Wij raden u aan om tijdig te reserveren.

Tarieven periode 20 juli – 29  juli exclusief toeristenbelasting (€ 1,05 p.p.p.n.) en alleen geldig voor deelnemers aan de Drentse Fiets4daagse en bij een boeking van 5 nachten of meer: Kampeerplaats op basis van 2 personen  € 22,50 per overnachting, dit is inclusief cai, elektra, gebruik van warm water en warme douches en toegang tot het overdekte zwembad in Norg.

Geeft u a.u.b. bij de boeking even door dat u deelneemt aan de Drentse Fiets4Daagse of boek rechtstreeks via ons reserveringssysteem
Verdere informatie en inschrijven voor de Fiets4Daagse startplaats Norg: http://www.fiets4daagse.nl/startplaatsen/norg.html