DrentseFiets4Daagse Norg

Kom kamperen op de leukste boscamping van Drenthe en laat u verrassen door de fraaie routes door het afwisselende landschap! De startplaats (ontmoetingscentrum de Brinkhof) is 700 meter verderop. Norg beschikt over een enthousiaste groep vrijwilligers (waaronder wij zelf) die er elk jaar weer een mooi fietsfeest van weten te maken. Bij ons kamperen altijd veel deelnemers hetgeen de gezelligheid natuurlijk alleen maar ten goede komt.

Voor gezinnen met kinderen en opa’s en oma’s met kleinkinderen is Norg extra aantrekkelijk omdat u mee kunt doen met de 4kids route. Mooie routes van 25 – 30 kilometer waarbij er onderweg vele leuke activiteiten te beleven zijn zoals krat stapelen, vlot bouwen, paddelen, boogschieten, stempels maken, poep onderzoeken, boerderijen bezoeken, met de stoomtrein over landgoed Nienoord rijden, rondkijken in het Scheepstra kabinet en nog véél meer! We pakken dit jaar extra uit vanwege ons jubileum en het volledige programma staat op de website.

De Drentse Fiets4daagse startplaats Norg vindt in 2018 plaats van dinsdag 16 juli  tot en met vrijdag 19 juli. Wij raden u aan om tijdig te reserveren.

Tarieven periode 12 juli – 21  juli exclusief toeristenbelasting (€ 1,05 p.p.p.n.) en alleen geldig voor deelnemers aan de Drentse Fiets4daagse en bij een boeking van 5 nachten of meer: Kampeerplaats op basis van 2 personen  € 22,50 per overnachting, dit is inclusief cai, elektra, gebruik van warm water en warme douches en toegang tot het overdekte zwembad in Norg.

Geeft u a.u.b. bij de boeking even door dat u deelneemt aan de Drentse Fiets4Daagse of boek rechtstreeks via ons reserveringssysteem
Verdere informatie en inschrijven voor de Fiets4Daagse startplaats Norg: http://www.fiets4daagse.nl/startplaatsen/norg.html