DrentseFiets4Daagse Norg

Kom kamperen op de leukste boscamping van Drenthe en laat u verrassen door de fraaie routes door het afwisselende landschap rondom Norg! De startplaats (ontmoetingscentrum de Brinkhof) is 700 meter verderop. Norg en haar omgeving kunt u het beste op de fiets verkennen. Norg beschikt over een enthousiaste groep vrijwilligers (waaronder wij zelf) die er elk jaar weer een mooi fietsfeest van weten te maken. Bij ons kamperen altijd veel deelnemers hetgeen de gezelligheid natuurlijk alleen maar ten goede komt.

Voor gezinnen met kinderen en opa’s en oma’s met kleinkinderen is Norg extra aantrekkelijk omdat u mee kunt doen met de 4kids route. Mooie routes van 30 kilometer waarbij er onderweg vele leuke activiteiten te beleven zijn.  Startplaats Norg laat u graag de bosrijke maar ook waterrijke kop van Drenthe zien en beleven! En vanuit Norg fiets je zó naar Friesland of Groningen.

De Drentse Fiets4daagse startplaats Norg vindt in 2018 plaats van dinsdag 16 juli  tot en met vrijdag 19 juli. Wij raden u aan om tijdig te reserveren. Norg doet in 2019 voor de tiende keer mee als startplaats dus dat belooft een bijzondere editie te worden!

Tarieven periode 12 juli – 21  juli exclusief toeristenbelasting (€ 1,05 p.p.p.n.) en alleen geldig voor deelnemers aan de Drentse Fiets4daagse en bij een boeking van 5 nachten of meer: Kampeerplaats op basis van 2 personen  € 22,50 per overnachting, dit is inclusief cai, elektra, gebruik van warm water en warme douches en toegang tot het overdekte zwembad in Norg.

Geeft u a.u.b. bij de boeking even door dat u deelneemt aan de Drentse Fiets4Daagse of boek rechtstreeks via ons reserveringssysteem
Verdere informatie en inschrijven voor de Fiets4Daagse startplaats Norg: http://www.fiets4daagse.nl/startplaatsen/norg.html