Corona

DE CAMPING IS MOMENTEEL GESLOTEN.
VANAF 1 APRIL 2021 BENT U WEER VAN HARTE WELKOM EN ZIJN ONDERSTAANDE MAATREGELEN HOPELIJK NIET MEER NODIG.


Beste kampeerders,

Inmiddels zijn er de nodige versoepelingen doorgevoerd. Wij willen u deze zomervakantie een fijn en veilig verblijf aanbieden. Drenthe is populair en boscamping ook hebben we gemerkt! Geen wonder, een verblijf in de natuur doet je goed!

Er kan beperkt gebruik gemaakt worden van de sanitaire voorzieningen omdat we de afstand moeten bewaren. Dat betekent dat de toiletten en de douches om en om open zijn. Afwassen in de centrale ruimte mag ook even niet, er zijn wel warm water tappunten. Al onze protocollen voor het sanitair vind u hier.

Heeft u een chemisch toilet? Dan adviseren wij (en ook het RIVM) om deze te gebruiken! Voor het ledigen van uw (chemisch) toilet dient u de uitstort aan de buitenkant en achterkant van het sanitairgebouw gebruiken.

We stellen een beperkt aantal kampeerplaatsen beschikbaar om u zoveel mogelijk een veilig verblijf aan te bieden. Het moet dan niet zo zijn dat er vanwege bezoekers toch te veel mensen op het terrein zijn. Wij staan bezoekers beperkt toe en bezoek moet altijd van te voren aangemeld worden

Het Molenduinbad mag vanaf 1 juli met de nodige restricties weer gebruikt worden door onze gasten. meer informatie

Deze tijd is heel erg vervelend voor iedereen en wij realiseren ons terdege dat u liever op een andere manier bij ons zou verblijven. Echter, wij gaan er vanuit dat ook onze gasten het allerliefste zo snel mogelijk terug willen naar een normale situatie. Strikte navolging van de aanwijzingen van de overheid is hiervoor noodzakelijk. Wij rekenen hiervoor op uw begrip en medewerking.

Nog even de algemene regels:

1. Houd 1,5 meter afstand (conform basisregels, zie de preambule punt 6). 2. Was vaker je handen.
3. Hoest en nies in je elleboog.
4. Gebruik papieren zakdoekjes.
5. Schud geen handen
6. Blijf thuis en laat je testen als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging of koorts, plotseling verlies van reuk of smaak
7. Blijf thuis en laat je testen als iemand in jouw huishouden koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
8. Lees vooraf de maatregelen.
9. Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op.
10. Betaal met pin of contactloos (pin of mobiel)