Corona

Norg, 25 mei 2020

Beste kampeerders,

Wij begrijpen heel goed dat u juist in deze onzekere tijd behoefte heeft om te gaan kamperen of om er in elk geval even uit te gaan. Middels dit bericht stellen wij u op de hoogte van de mogelijkheden.

Het is campings in Drenthe toegestaan om gasten te ontvangen maar het is verboden om een sanitairgebouw open en in gebruik te hebben. De watertappunten en afvoerputjes op het terrein mogen gewoon in gebruik zijn.

Wij zijn dan ook open voor gasten die géén sanitairgebouw nodig hebben.

Dit geldt vooraleerst tot 1 juli. U bent van harte welkom!

Voor het ledigen van uw (chemisch) toilet kunt u de uitstort aan de buitenkant en achterkant van het sanitairgebouw gebruiken. De afvoerputjes bij de staanplaatsen zijn hier niet voor bestemd en niet voor geschikt.

Na 1 juli mogen we het sanitairgebouw openen. Inmiddels stromen de reserveringen binnen. We nemen vanaf nu (8 mei) alleen reserveringen aan voor 7 dagen of meer in de periode na 1 juli. We gaan ons best doen om u een veilig gebruik van het sanitairgebouw te bieden maar daarvoor hebben we wel uw medewerking nodig! Wanneer de protocollen klaar zijn zullen we dit op de website plaatsen.
We kunnen geen garantie geven dat uw geboekte vakantie daadwerkelijk door kan gaan in verband met mogelijke nieuwe restricties door de overheid.

Wij wijzen u er verder op dat ook op ons terrein de anderhalve meter regel van toepassing is. Vanaf 1 juni is bezoek weer toegestaan mits de anderhalve meter regel in acht genomen wordt en er sprake is van een kort bezoek van maximaal 2 personen.

Normaal gesproken kunt u als onze gast gratis gebruik maken van het overdekte Molenduinbad. Zij gaan op 1 juni weer open maar de zwembadprotocollen schrijven voor dat je thuis van te voren moet douchen en dat kan bij ons niet. Tot nader order kan er in de maand juni dus geen gebruik gemaakt worden van het Molenduinbad.

Het huren van een Trekkershut Comfort is nog steeds gewoon mogelijk. Bij de schoonmaak worden alle contactpunten uiteraard gedesinfecteerd.

Als u een reservering wilt annuleren om omzetten dan zullen we daar – zoals u van ons gewend bent – coulant mee om gaan.

Deze tijd is heel erg vervelend voor iedereen en wij realiseren ons terdege dat u liever op een andere manier bij ons zou verblijven. Echter, wij gaan er vanuit dat ook onze gasten het allerliefste zo snel mogelijk terug willen naar een normale situatie. Strikte navolging van de aanwijzingen van de overheid is hiervoor noodzakelijk. Wij rekenen hiervoor op uw begrip en medewerking.

Wij wensen u het allerbeste en groeten u vriendelijk.

Bernard, Rob, Hillian, Wim