Chalets te koop

Wij bieden riante plekken midden in het bos en toch vlak bij het dorp. De chalets staan niet keurig naast elkaar op een rijtje, de plekken zijn gedeeltelijk ingedeeld door de natuur. Het park heeft een natuurlijke uitstraling en maakt deel uit van het natuurgebied de Langeloërduinen. U heeft er alle privacy. En het mooiste is dat u het gehele jaar gebruik mag maken van uw eigen buitenverblijf.

Beleef de lente, vier vakantie in de zomer, ervaar de geuren en de kleuren van de herfst en zie hoe het bos in de winter soms omgetoverd wordt tot een witte wondere wereld. 

Momenteel is er één kavel vrij gekomen voor de verhuur. Wij werken samen met de firma Gritter uit Geesbrug. Bij hun kunt u terecht voor een chalet dat aan de eisen voldoet voor ons chaletpark.  Het chalet mag maximaal 50 m2 meten.
6 januari: er is een optie genomen op deze kavel.

Wat kost nu zoiets?
De huur van de kavel bedroeg dit jaar € 2340,88. Jaarlijks worden de tarieven aangepast op basis van inflatie. (ongeveer 2,5 %) Elektra-, gas- en waterverbruik komt hier nog bij. De huidige bewoners betaalden per jaar ongeveer € 110,oo. Het is erg afhankelijk van de duur van uw verblijf en hoe vaak je aanwezig bent natuurlijk. De toeristenbelasting bedraagt volgend jaar € 161,70 voor het gehele jaar.

Wilt u meer informatie? Stuur even een email naar: info@boscamping.nl of bel met 0592 – 612770