Nieuwbouw chalets te koop

Beleef de lente, vier vakantie in de zomer, ervaar de geuren en de kleuren van de herfst en zie hoe het bos in de winter soms omgetoverd wordt tot een witte wondere wereld.


Nieuwe chalets te koop
De komende 5 jaar bouwen wij 99 nieuwbouw chalets van elk 70 m², allen gelegen op eigen grond. Percelen variërend van 200m² tot maar liefst 650m². De aanleg en invulling is ontworpen door een landschapsarchitect waardoor de chalets mooi opgaan in de prachtige natuur.

De bouw van de chalets gebeurt in fases. Fase 1 van het project is inmiddels aangevangen. De percelen en de chalets van Fase 1 en Fase 2, worden nu te koop aangeboden. Er zijn vier typen chalets waar u uit kunt kiezen met een vooraf aangewezen perceel per type chalet.

Klik hier voor meer informatie op Funda.


Wij bieden riante plekken midden in het bos en toch vlak bij het dorp. De chalets staan niet keurig naast elkaar op een rijtje, de plekken zijn gedeeltelijk ingedeeld door de natuur. Het park heeft een natuurlijke uitstraling en maakt deel uit van het natuurgebied de Langeloërduinen. U heeft er alle privacy. En het mooiste is dat u het gehele jaar gebruik mag maken van uw eigen buitenverblijf.

Wij hanteren de Recron voorwaarden.