Chalets te koop

Wij bieden riante plekken midden in het bos en toch vlak bij het dorp. De chalets staan niet keurig naast elkaar op een rijtje, de plekken zijn gedeeltelijk ingedeeld door de natuur. Het park heeft een natuurlijke uitstraling en maakt deel uit van het natuurgebied de Langeloërduinen. U heeft er alle privacy. En het mooiste is dat u het gehele jaar gebruik mag maken van uw eigen buitenverblijf.

Beleef de lente, vier vakantie in de zomer, ervaar de geuren en de kleuren van de herfst en zie hoe het bos in de winter soms omgetoverd wordt tot een witte wondere wereld. 

Momenteel staan er een chalet te koop.
Het gaat om chalet nummer 3 en deze kost € 24.500 inclusief inventaris. Het chalet is goed onderhouden en vorig jaar nog geschilderd. Voor meer info: h.rands@casema.nl of 0630626227

Wat kost nu zoiets?
De huur van de kavel bedroeg dit jaar gemiddeld € 2300,00. Het tarief is afhankelijk van de grootte van de kavel. Jaarlijks worden de tarieven aangepast op basis van inflatie. (ongeveer 2,5 %) Elektra-, gas- en waterverbruik komt hier nog bij. De toeristenbelasting bedraagt  € 161,70 voor het gehele jaar.

Wilt u meer informatie? Stuur even een email naar: info@boscamping.nl of bel met 0592 – 612770 – Wij hanteren de Recron voorwaarden.