Chalets te koop

Wij bieden riante plekken midden in het bos en toch vlak bij het dorp. De chalets staan niet keurig naast elkaar op een rijtje, de plekken zijn gedeeltelijk ingedeeld door de natuur. Het park heeft een natuurlijke uitstraling en maakt deel uit van het natuurgebied de Langeloërduinen. U heeft er alle privacy. En het mooiste is dat u het gehele jaar gebruik mag maken van uw eigen buitenverblijf.

Beleef de lente, vier vakantie in de zomer, ervaar de geuren en de kleuren van de herfst en zie hoe het bos in de winter soms omgetoverd wordt tot een witte wondere wereld.

Momenteel staan er geen chalets te koop, ook nummer 23 is inmiddels verkocht. Mocht u een plaats op de wachtlijst willen dan kan dat: info@boscamping.nl

Wat kost nu zoiets?
De huur van de kavel bedraagt dit jaar gemiddeld € 2350,00. Het tarief is afhankelijk van de grootte van de kavel. Jaarlijks worden de tarieven aangepast op basis van inflatie. (ongeveer 2,5 %) Elektra-, gas- en waterverbruik komt hier nog bij. De toeristenbelasting bedraagt  € 169,40 voor het gehele jaar.

Wij hanteren de Recron voorwaarden.

Wij hebben fraaie plannen voor uitbreiding met onder archtictuur gebouwde chalets. De plannen zijn nog in ontwikkeling. Wilt u als een van de eersten op de hoogte gebracht worden wanneer er meer bekend is: stuur ons dan gerust een email: info@boscamping.nl