Chaletpark

Wellicht overweegt u de aanschaf van een chalet en zoekt u een bijzondere locatie. Ons chaletpark grenst aan de camping en ligt eveneens midden in het bos. We hebben bij de indeling van het park zoveel mogelijk rekening gehouden met de bestaande natuur waardoor het park een unieke uitstraling heeft. Het is ook mogelijk om de bijbehorende kavel te kopen.

De chalets staan niet keurig in de rij maar kriskras over het terrein verspreid. Net als op de camping hoeft ook hier geen neus dezelfde kant op te staan. Per slot van rekening zijn we niet allemaal gelijk en hebben we allemaal onze specifieke wensen.

Ook voor het chaletpark geldt de unieke locatie: midden in het bos en toch vlakbij het dorp. De winkels zijn op loopafstand en vanaf het chaletpark kunt u zó verder het bos in wandelen. Daarnaast heeft u de beschikking over een uitgebreid fietspadennet.

Om de eenheid van het park te waarborgen staan wij uitsluitend nieuwe chalets toe.

Een extra reden waarom u voor ons chaletpark zou kunnen kiezen, wij zijn het gehele jaar open. U kunt dus zowel in het voorjaar als in de zomer, herfst en winter van uw chalet gebruik maken!
De eigenaren van de chalets mogen deze verhuren aan derden.

Er zijn plannen voor verdere uitbreiding met nieuwe onder architectuur gebouwde chalets waarbij u ook de kavel koopt. Ook deze chalets mogen worden verhuurd. Heeft u interesse dan kunt u ons bellen of emailen.

Wij hanteren de Recron voorwaarden