Kamperen met de kinderen

Kamperen in het bos, voor kinderen een bijzondere ervaring!

Voor kinderen is het fantastisch om tijdelijk in een echt bos te wonen. Het terrein is autovrij dus er kan naar hartenlust gespeeld worden.

Het is heel normaal dat je op de camping een wild konijntje ziet rondhuppelen of een eekhoorntje in de boom ziet schieten. Bij ons geen discodreunen en lawaaierige recreatie activiteiten maar wel een specht die een hoop lawaai uit een holle boom kan toveren of een uil die regelmatig roept.

Een recreatieteam zult u bij ons niet aantreffen, er zijn ook kinderen en ouders die daar geen behoefte aan hebben. We móeten al zo veel tegenwoordig.

Er is natuurlijk spelmateriaal in overvloed; takken, dennenappels, zand, boomschors en nog veel meer. Wij hebben geen zandbak maar het zandbakzand gewoon laten storten als heuvel. Er zijn spannende speelplekken te ontdekken en je kunt vrij rondfietsen zonder dat je uit moet kijken voor auto’s. Er is een grote speelheuvel met een paar leuke speeltoestellen waar snel vriendjes worden gevonden. De grote vogelnest schommel en het klimtoestel worden veelvuldig gebruikt. Ook de tafeltennistafels ontbreken niet.
En vlakbij de camping start het Struin- en Duinpad, hoe mooi wil je het hebben!

Gratis naar het Molenduinbad

Gratis naar het Molenduinbad
Als gast van onze camping heeft u gratis toegang tot het Molenduinbad. Het zwembad heeft een overdekt subtropisch zwembad met een 25 meter bad, een kinderbad en een babybad. Er is een 30 meter lange glijbaan, een kleine jetstream, een bruisbank en een Turks stoombad.

De omgeving biedt genoeg mogelijkheden voor een leuke dagje uit.

In Veenhuizen (10 km) kun je naar het gevangenismuseum voor een spannende speurtocht. Je kunt er even plaatsnemen in de stoel van de rechter en op sommige dagen kun je zelfs meerijden met een echte boevenbus.

Schuin tegenover het gevangenismuseum is een klimbos waar je een route met uitdagende hindernissen kunt maken op flinke hoogte. Leuk voor iedereen die wel van een uitdaging houdt en voor kinderen vanaf groep 6 van de basisschool.

Museum Kinderwereld (9 km) in Roden is leuk voor jong en oud en je mag er ook daadwerkelijk spelen!

Familiepark Nienoord in Leek (14 km) heeft een mooie speeltuin, een grote kinderboerderij en een prachtige grote modelspoorbaan. Er is ook een zwemkasteel voor veel waterplezier en voor de liefhebbers is er het rijtuigmuseum.

Overdekt spelen kun je in Ballorig in Assen (13 km)

Rondom Norg liggen een paar hunebedden en wil je er meer over weten dan kun je het hunebedcentrum in Borger bezoeken. Daar ligt ook het grootste hunebed van Drenthe, goed te combineren met het bekende Boomkroonpad.

Als het echt warm is ga je naar het Ronostrand of het Leekstermeer waar je een bootje kunt huren.

In de buurt zijn ook drie openluchtbaden, in Veenhuizen, Peize en Vries.
In de receptie zijn heel veel folders van attracties in de omgeving te verkrijgen.